Pienen pieni Farmi

Pienen pieni Farmi on meidän perheen haave, jota pääsemme onneksemme elämään joka päivä uudelleen. Me muutimme 2016 kaupungista pieneen kylään keskelle metsää tavoittelemaan hitaampaa, luonnonläheisempää ja ekologisempaa elämään. Halusimme puuhan täyteisen, vapaamman ja stressittömämmän arjen. Hard core-omavaraisuuteen emme pyri, vaan haluamme pitää elämässämme myös keskiluokkaisen elämäntavan parhaat ja harmittomimmat puolet. Blogi kertoo meidän elämästä ja puuhista: usemmiten varsin pienistä ja arkisista asioista, joista arki koostuu.

Tämmöinen se on ihana, rakas ja niin keskeneräinen. Kuva on otettu keväällä 2018.
Tule jo taas kesä! Kaikille joilla kasvimaata ei ole koskaan, ollut suosittelen sitä kokeilemaan. Se tunne kun saa tälläisen setin noutaa keittiöön kokkaamista varten ❤

Pienen pientä Farmia ei ollut ennen meitä. Paikalla oli 2,5 hehtaaria miehen mittaista taimikkoa kuivalla hiekkakankaalla. Muutamassa vuodessa olemme rakentaneet Kodin: omakotitalon, ulkoverstaan, kanalan ja leikkimökin. Pihaa värkätään kun ylimääräistä rahaa sattuu jäämään ja hyötypuutarha ja kasvimaa laajenee joka vuosi, koska esikasvatetut taimet eivät koskaan mahdu niille varattuun tilaan. Vielä on toteutumattomia haaveita paljon ja niitä kohti blogissa kuljetaan askel kerrallaan.

Mukana menossa minun eli perheen äidin lisäksi pyörii yleismies Jantusena Isäntä sekä kolme alle kouluikäistä lasta. Pihapiirissä vuosittain lisääntyvä eläinkatras käsittää tällä hetkellä kanat ja kukot, mehiläiset, vehnäterrierin Hanin sekä kesäkalkkunat. Lisäsuunnitelmissa on ainakin kesäkanit.

Haaveet on tarkoitettu toteutettaviksi. Joskus niitä kohti edetään hitaasti askel kerrallaan ja toisinaan ne saavuttaa nopeammin kuin uskaltaa toivoakaan.

Lämpimästi tervetuloa lukemaan arjesta Pienen pienellä Farmilla. Seurata voit myös Instagrammin kautta.

Yhteyden farmille saat sähköpostitse alta. Vastaamme viestiisi mahdollisimman nopeasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s